Bestyrelsen

Selvom Vester Hassing vandværk ikke er særligt stort, har vi stadigt et stort fokus på at vi har de rigtige kompetencer i vores bestyrelse.

Mandy er uddannet ingeniør og har i kraft af sit arbejdsliv fået et stort kendskab til ledningsplaner og LER. Det er den viden hun bringer i spil her på vandværket til gavn for både entreprenører fra nær og fjern og for vandværket.

Harry har dybe rødder i landbruget og ved en masse om dyrkningsaftaler og skovrejsning, noget der kommer vores mange landmænd i området til gode. 

Tom Juul er til dagligt kvalitets chef i en af de største maskinfabrikker i Aalborg kommune. Han har stor erfaring med bestyrelsesarbejde, han har siddet 8 år i skolebestyrelsen for Vester Hassing skole, de 4 af dem som næstformand og siddet 10 år i bestyrelsen for Halhøj Vandværk, de 6 af dem som kasserer. Tom har som suppleant deltaget i bestyrelsesmøder siden 2018.

Vi skal jo også have styr på tallene og det er her Tommy kommer ind i billedet. Tommy er bankuddannet og har mange års erfaring som kasserer i vandværket og sikrer gennem effektiv kontrol at alt stemmer

Sidst men ikke mindst har vi Formanden John med 25 års bestyrelseserfaring, heraf 15 år som næstformand i vandværket. Dette har givet et indgående kendskab til bestyrelsesarbejdet, vandværkets drift og vandværkets samarbejdspartnere. Jobbet med erhvervsbyggeri og landzonetilladelser ved Aalborg Kommune, betyder at John har stor indsigt i kravene ved etablering af nye vandværker.

I 2020 har vi gjort en ekstra indsats for at opnå FN's verdensmål nr. 6 - Rent vand og sanitet. Du kan hente en folder om FN's verdensmål her.

 

John Cocks
Formand
Tlf.: 42 46 94 93
Mandy P. Mittelstädt
Næstformand
Tlf: 60 69 74 32
Tommy Hvedhaven
Kasserer
Tlf.: 21 49 08 41
Harry Pedersen
Bestyrelsesmedlem
Tlf.: 98 25 77 20
Tom Juul
Bestyrelsesmedlem
Tlf.: 30 73 75 30