Kompetencer i bestyrelsen

09/04/2019 - Vester Hassing Vandværk

Selvom Vester Hassing vandværk ikke er særligt stort, har vi stadigt et stort fokus på at vi har de rigtige kompetencer i vores bestyrelse.

Mandy er uddannet ingeniør og har i kraft af sit arbejdsliv fået et stort kendskab til ledningsplaner og LER. Det er den viden hun bringer i spil her på vandværket til gavn for både entreprenører fra nær og fjern og for vandværket.

Harry har dybe rødder i landbruget og ved en masse om dyrkningsaftaler og skovrejsning, noget der kommer vores mange landmænd i området til gode. 

Michael har godt kendskab til drift af vandværker, han er til daglig driftsleder på Vejgaard Vandværk.

Vi skal jo også have styr på tallene og det er her Tommy kommer ind i billedet. Tommy er bankuddannet og har mange års erfaring som kasserer i vandværket og sikrer gennem effektiv kontrol at alt stemmer

Sidst men ikke mindst har vi Formanden John med 25 års bestyrelseserfaring, heraf 15 år som næstformand i vandværket. Dette har givet et indgående kendskab til bestyrelsesarbejdet, vandværkets drift og vandværkets samarbejdspartnere. Jobbet med erhvervsbyggeri og landzonetilladelser ved Aalborg Kommune, betyder at John har stor indsigt i kravene ved etablering af nye vandværker.